Toimitus- ja tilausehdot

Maksaminen

Maksuvälineinä nettikaupassa käy tilisiirto, PayPal sekä Paytrailin tarjoamat maksutavat: Visa, Mastercard, Danske Bank, Nordea, Pivo & MobilePay. Noudon yhteydessä maksunatapana käy myös käteinen.

Tilisiirrolla tilatessa lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse, josta löydät maksutiedot tilisiirtoa varten. Mikäli vahvistusta ei kuulu, tarkistathan sähköpostin roskapostikansion.

Kivijalkamyymälässä maksuvälineinä käy korttimaksu, käteinen ja Mobilepay.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Toimitus

Postikulut ovat 5,5 euroa kaikissa tilauksissa Suomen rajojen sisällä, lähetyksen koosta riippumatta.

Tilaukset toimitetaan viimeistään 5 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta. AIONI ei vastaa toimituksen aikana tapahtuneista vahingoista tai kadonneista lähetyksistä. Noutamattomista ja uudelleenlähetettävistä lähetyksistä perimme lunastus- ja uudelleenlähetyskulut. Mikäli tilaaja ei maksa uudelleenlähetystä noutamattomasta ja lähettäjälle palautuneesta lähetyksestä ja peruuttaa tässä vaiheessa tilauksen, vähennetään palautettavasta summasta lunastuskulut.

Huomioithan tilatessasi että Posti säilyttää lähetyksiä nykyään vain seitsemän päivää.

Nouto

Tilaukset voi myös noutaa AIONIN kivijalkamyymälästä Helsingistä. Valitse tällöin tilauksen yhteydessä toimitustavaksi "nouto myymälästä". Saat sähköpostivahvistuksen kun tilaus on valmis noudettavaksi. Voit myös maksaa tilauksen noudon yhteydessä suoraan liikkeeseen korttimaksulla tai käteisellä.

Maksamattomia noutotilauksia säilytetään yhden kuukauden (1kk) ajan, kunnes tilaus peruutetaan ja tuotteet palaavat valikoimaan saataville.

Palautus

Ostetut tuotteet voidaan palauttaa virheettöminä ja käyttämättöminä 14 vrk:n kuluessa. Ostaja maksaa palautuksen toimituskulut. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalla.

Palautuksesta voi olla yhteydessä sähköpostitse: mail@aioni.fi.