Jumalten viisaus

Jumalten viisaus

JUMALTEN VIISAUS

H. P. Blavatskyn okkulttiset tekstit toimivat pääsääntöisesti parhaiten lyhyinä artikkeleina. Näistä Theosophist- ja Lucifer-aikakauslehtiin aikanaan valmistetuista kirjoituksista iso osa on käännetty suomeksi ja julkaistu kokoelmina, kuten Mitä on okkultismi, Valon airut ja Jumalten viisaus.

Jumalten viisaus pitää sisällään 24 Blavatskyn kirjoitusta sekalaisista aiheista. Luetuimpien joukkoon kuuluvat aina ajankohtaiset Tulevaisuuden uskonto, Nerous, Kaksoiskehon projisoiminen, Teosofia vai jesuitismi? sekä Onko itsemurha rikos?

“Jos joukossanne on vakava mystikko, asetetaan hänet, ilman että hän itsekään sitä huomaa tai tietää, aivan toiselle tasolle ympäristöönsä nähden. Ei mikään, mikä hänen elämässään tapahtuu, ole merkityksetöntä, sillä kaikki olosuhteet ovat tarkoituksellisesti toisiinsa liitettyjä renkaita siinä tapahtumien ketjussa, joiden on vietävä hänet “Kultaisten Porttien” luo. Jokainen askel, jonka hän astuu, jokainen henkilö, jonka hän kohtaa, jokainen sana, jonka hän lausuu...”

JUMALTEN VIISAUS saatavilla AIONISTA 21 euron hintaan.

Katso myös valikoimamme muut Blavatsky-teokset!

0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että ylläpito hyväksyy kommentit ennen niiden julkaisemista